Pályázatok

A Pályázat ismertetése:

Kedvezményezett neve: VÍZTÜKÖR DEBRECEN Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosítója: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03001

Projekt címe:  Gyáregység építése a Víztükör Kft részére

Projekt összköltsége: 63 729 420 Ft

Feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege:44 610 594 Ft

A projekt tartalma:

A VÍZTÜKÖR DEBRECEN Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság technológiafejlesztési projektje a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.1-21  azonosító számú  A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása elnevezésű felhívásának keretében valósul meg, A 44,61 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. Pályázatunk célja a 32.40 – Játékgyártás tevékenységünk fejlesztése, melynek keretében technológiai fejlesztést eredményező építés történik és új eszközök kerülnek beszerzésre.

A beruházásnak köszönhetően a pályázat keretében egy üzemcsarnok építése fog megvalósulni és egy vákumformázó gép kerül beszerzésre.

A beruházással a szolgáltatási technológiánkba illeszkedő és minőségünket javító technológia birtokába kerülünk, illeszkedve ezzel a GINOP Plusz-1.2.1-21  azonosító számú  A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása elnevezésű  felhíváshoz. A fejlesztés eredményeként a versenyképesség növekedésével új munkahelyek jöhetnek létre.

A projekt megvalósítási helyszíne: 4002 Debrecen, Labdarózsa utca 12.