Rólunk

1993-ban kezdtem foglalkozni RC modellezéssel. 1996-ban készítettem az első etetőhajót. Hobbim az RC modellezés immár 23 éve. Építettem eddig hajókat,autókat, helikoptert, repülőket és drónokat is.

2009-től már üzletszerűen foglalkozunk etetőhajók építésével. A hobbim lett a munkám is egyben.

Kezdetben más gyártmányú hajók szervizelésével is foglalkoztunk. Nagyon sok kínai gyártmányú hajó (Carp Academy, ET, Speedy Carp, Waverunner, és jelenleg is több különböző névvel futó ilyen hajó van forgalomban) javítását vállaltuk. A kínai hajók tömkelege hibásodott meg, napi szinten hívtak a javítás miatt.

Mások által házilag összeállított hajókat is javítottunk, valamint Beho és Angling Technics hajók egyedi átalakítását végeztük el a nagyobb teljesítmény, illetve a jobb megbízhatóság érdekében.

 

Manapság már csak a saját, Panama hajóink gyártásával és továbbfejlesztésével foglalkozunk. Számítógépen tervezünk 3D-ben és CNC gépekkel dolgozunk.

Panama Geoline vizidrón
Panama Geoline vízidrón

Geodéziai mederfelmérésekre speciálisan kialakítva gyártottuk le.

Segítségével a cm pontosságú GPS és szonár határozza meg a tengerszinti magassághoz viszonyított mélységet, melyeket a parti feldolgozó egységhez online továbbít.

Panama a levegőben is
Saját készítésű drón

2015-ben az arab világba utaztam, az ottani földhivatali minisztérium meghívására, hogy a saját építésű drónomat bemutassam nekik térképészeti feladatok ellátásához.

Általunk javított hajók
Hobbi célból épített hajóim